– booking

  Book oss direkte:

   Tlf.      22 67 06 00 / 991 66 556
   Faks     22 67 06 00
   E-post  booking@cubanconnection.no

   ... eller via byrået Artistpartner 
   v/ Christoffer Lorentzen
   Tlf.      67 16 77 87 / 952 13 494
   E-post  christoffer@artistpartner.no

Klikk for å laste ned kontrakt/raider, teknisk rider, sceneskisse og plakat (A3).

Filene er i pdf-format, og du må ha installert programmet Acrobat Reader© for å åpne dem.
Last det ned gratis her.

 

Cuban Connection

Cuban Connection er et timanns orkester som startet opp sensommeren 2001. Bandet består av en broket forsamling musikere med svært sprikende bakgrunn og til sammen mange hundre års musikkerfaring! 

Vi gjør både tradisjonelle og mer moderne kubanske danselåter på vår egen måte. Derfor låter vi ikke nødvendigvis som et hel-kubansk orkester – vi går inn i den kubanske musikalske arven med respekt og nysgjerrighet og gjør våre versjoner.

Vi rocker det gjerne opp litt – vår erfaring er at det fungerer svært godt for et norsk publikum som er ute for å more seg og danse. Det er det nemlig ikke alle salsaorkestre som greier å få nordmenn til å gjøre! Det finnes strålende salsaband her i landet som sliter med å få folk på beina, ettersom den rene, moderne kubanske salsaen fort kan bli litt for streng for nordmenn som ikke har vært på salsakurs, men med Cuban Connection på scenen danser publikum uansett! 

Du finner eksempler på ting vi gjør her ...

 

Tidligere jobber

Cuban Connection har spilt på klubber og festivaler rundt om i landet, på events, private fester, julebord og bydelsarrangementer. Blant oppdragsgiverne våre kan vi nevne Molde jazzfestival, Mitsubishi Motors Norge, Film fra sør-festivalen, Månefestivalen, Kirkens bymisjon, Oslo2002-initiativet, Grünerløkka næringsråd, Sentrum arrangementsservice, Itera Consulting Group, 1222 Finse, Institutt for samfunnsforskning og Statens institutt for folkehelse. Dessuten drar vi med ujevne mellomrom i gang våre egne fester, La Guarapera, i lokalene til kulturhuset JazzRamp ved Vannspeilet i Gamlebyen. Her prøver vi å gjenskape stemningen fra en typisk Fiesta del Barrio i Havanna. 

En gang i måneden spiller vi på kulturpuben Skuret, Christian Kroghs gate 2. 

Vi blir stadig overrasket over hvor godt musikken vår fungerer – uansett om publikum er barn og familiefolk, pensjonister, jentegjenger, unge punkere, slitne rockere eller latinamerikanske oppvisningsdansere – vi ender alltid med å få dem til å danse. Det er derfor vi fortsetter – ikke fordi vi tror vi skal bli rike av det.

 

Musikken er det viktigste

Alle gutta er for voksne og erfarne til å plage andre med noe slags snobberi eller stjernenykker – vi drasser mer en gjerne med oss sanganlegget vårt i privatbilene og drar på jobb, såfremt lokalet ikke er for stort. 

På større arrangementer er vi avhengig av innleid anlegg – det enkleste for oss er selvfølgelig å komme til dekket bord, men vi kan også ordne PA hvis utgiftene kan bakes inn i budsjettet. Vi finner alltids en løsning som fungerer, enten vi spiller for fem gamle punkere, seksti tekstilkunstnere, et par hundre barnefamilier i Birkelunden eller noen tusen på jazzfestivalen i Molde.

 

Pengene ...

Vi er fullstendig klare over at vi (i norsk målestokk) er mange mann, og at vi ikke kan prise oss fullstendig ut av markedet. Pengene er heller ikke hovedmålet – da lager du ikke et timanns orkester! Vi er en gjeng karer i vår nest beste alder som trives med å jobbe sammen, og som har en ambisjon om å gjøre Cuban Connection til et stadig bedre orkester. 

Men når man har holdt på så lenge som de fleste av oss, kan det være surt å ikke komme hjem med minimum femten hundre til to tusen kroner i lomma når man har jobbet til langt på natt – for ikke å snakke om at det gjør det lettere å få forståelse fra koner og samboere …

Ta kontakt om det er noe mer du trenger å vite!

 

Cuban Connection er:

Jorge Valdés – vokal/perkusjon
(Husorkesteret på La Tropicana og div. salsaband på Cuba)

Harald Lykseth – trompet
(Bøyen Beng, Rastafarouts)

Kim Koffeld – trompet
(Lakkegata skolekorps, Sticks and Stones, solotrompet i brylluper og begravelser)

Volker Zibell – tenorsaksofon
(Frank Znort, The Cut)

Petter Hassel – trombone
(Frank Znort, The Phantoms, MT Hammed, Palace of Pleasure)

Jørgen Gaardvik – perkusjon
(Frank Znort, The Phantoms, Panic Beach, MT Hammed, Hågen,
Inbetween Noons)

Bjørn Erstad – batteri
(Albatross, Country Faggots, Melodi Grand Prix '94)

Sef Foyn – piano
(Frank Znort, The Phantoms, MT Hammed, Lost Luggage)

Magnus Larsen – bass
(De Derre, Country Faggots, Alex Rosén)

Steinar Seland – gitar
(Country Faggots, Konglemennene, div. band på Cuba)

 

Ceramic doesn't actually diminish within replica watches for sale possibly, therefore hug farewell any kind of patination expectations whenever is actually some thing you had been getting excited about. The actual tag heuer replica uk is simpler to seize as well as turn compared to about the breitling replica as well as… on the watch-nerdy however essential be aware, the actual Rolex bezel feels as though absolutely no additional I've actually utilized. As the cartier replica offers sixty big, strong leaps in one click on to another, this seems nearly overdone a little. By comparison, the actual tag heuer replica uk feels as though the fine-adjust button on the high-precision architectural device. It's buttery sleek but hublot replica extremely exact it's this that this should seem like in order to tinker having a manage solar panel on the sub, or even open up some of those substantial aged safes observed in the films.

[hjem][om oss][nyheter][konserter][lyd og bilde][la guarapera][gjestebok][linker]
Copyright © 2002 Cuban Connection. Alle rettigheter forbeholdt.
webmaster@cubanconnection.no
Sist oppdatert 07.08.2007